Adons, un petit poble de l'Alta Ribagorça situat a 1400 metres d’alçada, acull Xolís d’Adons - Casa Ramon, la producció més artesana del Xolís, l’embotit típic d’aquesta comarca.
Amb la voluntat de recuperar l’art autòcton de l’el·laboració artesanal de la carn del porc, a Xolís d’Adons, la Marta treballa la producció artesana i l'assecatge 100% natural de l’embotit amb els vents procedents de l’Aneto i la Maladeta, obtenint un producte artesà de molt alta qualitat que aspira a obtenir la DO (Denominació d’Origen).
Bé, bé,..., molt xulo. però caldrà tastar el producte amb una micona de vi.
ResponEliminaPetons
Joan, aquí el xolís i tu portes el vi...
ResponEliminaBesitets.
PROPERA INAGURACIÓ DE XOLÍS D'ADONS EL DIA 31 DE JULIOL 2010 A LES 12:30H AL NUCLI D'ADONS.
ResponEliminaESTEU CONVIDATS...
SALUTACIONS.
31 de juliol vàrem celebrar la festa del Xolís d'Adons junt l'acte d'inauguració, després desgustació dels embotits i dinar...
ResponElimina